TIETOJASUOJASELOSTE

 

Yksityisyytesi on meille tärkeä asia. United Whitelabelsin toimintaperiaate on kunnioittaa tietosuojaasi ja toimimme tietosuojaa koskevien lakien ja sääntöjen mukaisesti, kun keräämme henkilötietoja sivuston https://www.kiekkotorni.com tai muiden sivustojen kautta, jotka omistamme ja joiden kautta toimimme.

Henkilötietoja ovat kaikki sellaiset tiedot, joiden avulla asiakas voidaan tunnistaa. Tällaista tietoa ovat esimerkiksi henkilöön liittyvät tiedot (kuten nimi, osoite ja syntymäaika), käytettyjen laitteiden tiedot, maksutiedot ja tiedot siitä, miten sivustoja ja palveluja on käytetty verkossa.

Siinä tapauksessa, että sivustollamme on linkkejä kolmansien osapuolien sivustoille ja palveluihin, otathan huomioon, että näillä sivustoilla ja palveluilla ovat heidän omat tietosuojakäytäntönsä ja United Whitelables OÜ ei ota vastuuta näiden sivustojen tai palveluiden käytännöistä. Kun seuraat linkkiä kolmannen osapuolen sisältöön, lue heidän tietosuojaselosteensa, jossa määritetään mitä tietoa he keräävät ja miten he käyttävät sitä.

Tämä tietosuojaseloste ei päde mihinkään sellaisiin toimiisi, joita teet lähdettyäsi sivustoltamme.

Tämä tietosuojaseloste on voimassa 9. joulukuuta 2022 alkaen ja tämä seloste on päivtetty viimeksi 9.12.2022.

Tiedot, joita keräämme

Keräämme kahdenlaista tietoa:

  • ”vapaaehtoisesti luovutettua”, ja
  • ”automaattisesti kerättyä”.

”Vapaaehtoisesti luovutettu” viittaa sellaiseen tietoon, jonka tietoisesti ja aktiivisesti luovutat meille, kun käytät palveluitamme.

”Automaattisesti kerätty” tieto tarkoittaa kaikkea sellaista tietoa, jota käyttämäsi laite lähettää automaattisesti, kun käytät palveluitamme.

Logitieto

Kun käyt sivustollamme, palvelimemme voivat automaattisesti kirjata tavallisia tietoja, joita selaimesi tarjoaa. Siihen voivat kuulua esimerkiksi laitteesi verkkoprotokolla (IP) osoite, selaimesi tyyppi ja versio, käyttämäsi sivut, käyntisi aika ja päivämäärä, jokaisella sivulla käytetty aika ja muut tiedot sivustolla käynnistäsi.

Lisäksi, jos sivuston käytön aikana tapahtuu joitakin virheitä, saatamme automaattisesti kerätä tietoa tällaisista virheistä ja millaisissa olosuhteissa ne tapahtuvat. Tämä tieto voi sisältää teknistä tietoa laitteestasi, mitä yritit tehdä virheen tapahtuessa ja muita teknisiä tietoja, jotka liittyvät ongelmaan. Saatat saada ilmoituksen tällaisista virheistä ja esimerkiksi siitä, mikä virhe on tai että se on tapahtunut.

Otathan huomioon, että vaikka tällainen tieto ei välttämättä itsessään riitä yksittäisen ihmisen tunnistamiseen, voi olla mahdollista yhdistää sitä muuhun tietoon, joka mahdollistaa tunnistamisen.

 

Laitteen tiedot

Kun käyt sivustollamme tai käytät palveluitamme, saatamme automaattisesti kerätä esimerkiksi seuraavaa tietoa laitteestasi:

  • Laitteen tyyppi
  • Käyttöjärjestelmä
  • Laitteen yksilölliset tunnisteet
  • Laitteen asetukset
  • Paikannukseen liittyvät tiedot

Keräämämme tieto riippuu laitteesi asetuksista ja ohjelmistoista. Suosittelemme tarkistamaan laitteen valmistajan tai ohjelmiston tarjoajan tietosuojaselosteet, joista voit saada lisätietoa niiden jakamista tiedoista.

Henkilötiedot

Voimme pyytää henkilötietojasi esimerkiksi, kun teet tilauksen, liityt sähköpostilistallemme tai otat meihin muuten yhteyttä. Niihin voivat sisältyä esimerkiksi seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Koti- tai postiosoite
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero tai kännykkänumero

Sääntöjen mukaiset syyt käsitellä henkilötietojasi

Keräämme ja käytämme henkilötietojasi kun meillä on sääntöjen ja lakien sallimat tarpeelliset syyt tehdä niin. Näissä tapauksissa keräämme vain sellaista tietoa, joka on perustellusti tarpeellista voidaksemme tarjota sinulle palveluitamme.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Saatamme kerätä sinulta henkilötietoja, kun teet joitakin seuraavista asioista sivustollamme:

  • Avaat käyttäjätilin
  • Liityt sähköpostilistallemme tai seuraat sosiaalisen median kanaviamme
  • Osallistut kilpailuumme, arvontaamme tai kyselyymme
  • Käytät mobiililaitetta tai selainta käyttääksesi sisältöämme
  • Otat meihin yhteyttä sähköpostilla, sosiaalisen median kautta tai muulla vastaavalla tekniikalla
  • Mainitset meidät sosiaalisessa mediassa

Voimme kerätä, säilyttää, käyttää ja jakaa tietoa seuraavia käyttötarkoituksia varten. Henkilötietojasi ei käsitellä tavalla, joka ei sovi yhteen näiden käyttötarkoitusten kanssa:

  • Ottaaksemme sinuun yhteyttä tai jotta voimme kommunikoida kanssasi
  • Tarjotaksemme sinulle alustamme tai sivustomme pääasialliset ominaisuudet ja palvelut
  • Toimittaaksemme sinulle tuotteita ja/tai palveluita
  • Mahdollistaaksemme pääsysi sivustollemme, siihen liittyviin sovelluksiin ja sosiaalisen median alustoille sekä niiden käytön
  • Mahdollistaaksemme sinulle sivustollamme saamasi kokemuksen muokkaamisen
  • Kehittääksemme toimintaamme, analytiikan tekoon ja markkinointitutkimukseen
  • Tarjotaksemme ja kehittääksemme sivustoamme, siihen liittyviä sovelluksia ja sosiaalisen median alustoja
  • Mainontaan ja markkinointiin, mukaan lukien lähettääksemme sinulle tarjouksia tuotteistamme ja palveluistamme sekä tietoa kolmansista osapuolista, joiden uskomme kiinnostavan sinua
  • Hallinnollisiin tarkoituksiin sekä sisäiseen tietojen kirjaamiseen
  • Kilpailuja ja arvontoja varten sekä/tai tarjotaksemme sinulle lisäetuja
  • Täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme ja selvittääksemme mitä tahansa erimielisyyksiä, joita meillä voi olla
  • Osoittaaksemme sinut julkaisemasi sisällön tekijäksi (esimerkiksi julkaisut ja kommentit), kun julkaisemme niitä sivustollamme
  • Turvallisuusuhkien ja huijausten estämiseksi ja varmistaaksemme, että sivustomme ja sovelluksemme ovat turvallisia ja niitä käytetään asettamiemme ehtojen mukaisesti
  • Teknisten arvioiden tekemiseksi, mukaan lukien sovellustemme ja niihin liittyvien sosiaalisen median kanavien tarjoaminen ja parantaminen

Voimme yhdistää vapaaehtoisesti luovutettuja ja automaattisesti kerättyjä henkilökohtaisia tietoja yleiseen tietoon ja tutkimustietoon, joita saamme käyttöömme muista luotetuista lähteistä. Esimerkiksi markkinointi ja markkinatutkimustoimemme voivat tuottaa tietoa ja huomioita, joita voimme yhdistää tietoon sivustolla kävijöistä parantaaksemme sivustoamme ja käyttökokemustasi sivustolla.

Henkilötietoihisi liittyvä turvallisuus

Kun keräämme ja käsittelemme henkilötietoja ja säilytämme niitä, käytämme kaupalliseen käyttöön hyväksyttyjä tapoja suojata tietojasi ja estää niiden katoamista tai varastamista sekä tietojen luvatonta käyttöä, luovuttamista, kopiointia tai muokkausta.

Vaikka teemme parhaamme suojataksemme henkilötietoja, joita luovutat meille, suosittelemme ottamaan huomioon, ettei mikään sähköinen tietojen siirto tai säilyttäminen ole 100% turvallista eikä kukaan voi taata täydellistä tietoturvaa.

Olet vastuussa niiden salasanojesi valinnasta ja vahvuudesta, jotka turvaavat omiin tietoihisi liittyvää turvallisuutta palveluidemme sisällä. Varmista siis esimerkiksi, että salasanat joita käytät palveluun kirjautumiseen sekä henkilötietojen tarkasteluun ovat turvallisia eikä niitä jaeta muiden tietoon.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen. Tämä aika saattaa riippua tiedon tässä tietosuojaselosteessa määritellystä käyttötarkoituksesta. Esimerkiksi, jos olet luovuttanut meille henkilötietoja luodessasi käyttäjätilin palveluihimme, voimme säilyttää tietoa niin kauan kuin tilisi on olemassa järjestelmässämme. Jos henkilötietojasi ei enää tarvita tähän tarkoitukseen, hävitämme ne tai muokkaamme niitä niin, että tiedosta ei voida enää tunnistaa yksittäistä henkilöä.

Jos se on tarpeellista, voimme kuitenkin säilyttää henkilötietojasi täyttääksemme lakisääteisiä velvollisuuksia, kirjanpitoa varten ja muita selvitysvelvollisuuksia varten tai säilyttääksemme tietoa, jonka säilyminen on yleishyödyllistä tai jolla on arvoa tieteellisessä, historiallisessa tai tilastotieteellisessä tutkimuksessa.

Alaikäisten tietosuoja

Tuotteemme ovat tarkoitettu ainoastaan täysi-ikäisille henkilöille ja kielletty alle 18-vuotiailta. Emmekä tietoisesti kerää tietoja alle 18-vuotiailta.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

 

Voimme luovuttaa henkilötietoja:

  • Emoyhtiöllemme, tytäryhtiölle tai yrityksemme osakkuusyhtiöille
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotta ne voivat tarjota palveluitaan mukaan lukien (rajoituksetta) IT-palveluntarjoajat, tietojen säilytys, palvelimiin liittyvät palvelut, mainosverkostot, analytiikka, virheiden kirjaamiseen käytettävät palvelut, velkojat, huoltoon ja ongelmanratkaisuun liittyvien palveluiden tarjoajat, markkinointi- ja mainospalveluiden tarjoajat, ammattimaiset neuvonantajat sekä maksujärjestelmien tarjoajat.
  • Työntekijöillemme, alihankkijoille ja/tai vastaaville tahoille
  • Olemassaoleville tai mahdollisille toimihenkilöillemme tai liikekumppaneillemme
  • Järjestämiemme kilpailujen, arvontojen ja tarjousten tukijoille
  • Luottotietoyrityksille, tuomioistuimille sekä sääntelyviranomaisille siinä tapauksessa, että et maksa tuotteita tai palveluita, joita olemme sinulle toimittaneet
  • Tuomioistuimille, sääntelyviranomaisille sekä lainvalvontaviranomaisille lain niin vaatiessa liittyen mahdollisiin tai aloitettuihin oikeudenkäyntimenettelyihin, jotta voimme määrittää, käyttää tai puolustaa laillisia oikeuksiamme
  • Kolmansille osapuolille mukaan lukien toimihenkilöt tai alihankkijat, jotka auttavat meitä tiedon, tuotteiden, palveluiden tai suoramarkkinoinnin toimittamisessa sinulle
  • Kolmansille osapuolille tiedon keräämiseksi ja käsittelemiseksi
  • Taholle, joka ostaa tai jolle siirrämme kaiken tai merkittävän osan varallisuudestamme ja liiketoiminnastamme

Tällä hetkellä toimimme seuraavien kolmansien osapuolien kanssa:

  • Google Analytics

 

Oikeutesi ja henkilötietojesi hallinnointi

Sinun valintasi: Luovuttamalla henkilötietoja meille ymmärrät, että keräämme, säilytämme, käytämme ja luovutamme tietojasi tämän tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin. Sinun ei tarvitse luovuttaa meille henkilötietoja, mutta jos et tee niin, se voi vaikuttaa siihen kuinka voit käyttää sivustoamme tai tuotteitamme ja palveluitamme, joita tarjoamme sivustolla tai sen kautta.

Kolmansien osapuolien luovuttama tieto: Jos saamme henkilötietojasi kolmannelta osapuolelta, suojaamme sitä tässä tietosuojaselosteessa määritetyillä tavoilla. Jos edustat kolmatta osapuolta, joka luovuttaa toisen henkilötietoja, vakuutat ja takaat, että sinulla on tämän henkilön hyväksyntä luovuttaa näitä henkilötietoja meille.

Lupa markkinoida: Jos olet aiemmin antanut meille luvan käyttää henkilötietojasi suoramarkkinointiin, voit muuttaa mielesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä alla mainittuja yhteystietoja käyttäen.

Pääsy tietoihin: Voit pyytää meitä kertomaan, mitä sinua koskevia tietoja säilytämme.

Tietojen korjaus: Jos uskot, että meillä on sinusta tietoa, joka ei pidä paikkaansa, on vanhentunut, puutteellista, merkityksetöntä tai harhaanjohtavaa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä käyttäen tässä tietosuojaselosteessa mainittuja yhteystietoja. Pyrimme tekemään kaikki kohtuulliset toimet korjataksemme tiedot, jotka todetaan paikkansa pitämättömiksi, puutteellisiksi, harhaan johtaviksi tai vanhentuneiksi.

Syrjimättömyys: Tietojasi koskevien oikeuksiesi käyttö ei johda osaltamme minkäänlaiseen syrjintään. Ellei henkilötietojasi tarvita tietyn palvelun tai tarjouksen (esimerkiksi käyttäjälle annettavan tuen) tarjoamiseen, emme estä sinua hankkimasta tuotteita tai palveluita ja/tai veloita eri hintoja tuotteista tai palveluista, mukaan lukien tarjoushintojen tai muiden etujen myöntäminen, rangaistusmaksujen kautta tai toimittamalla sinulle eri laatuisia tuotteita tai palveluita.

Tiedotus tietoturvaloukkauksista: Noudatamme kaikkia meitä koskevia lakeja tietoturvaloukkauksiin liittyen.

Valitukset: Jos uskot, että olemme rikkoneet meitä koskevaa tietoturvalakia ja haluat valittaa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttäen ja anna mahdollisimman paljon tietoa oletetusta tietoturvarikkomuksesta. Tutkimme mahdollisimman pian tapauksen ja vastaamme sinulle kirjallisesti kertoen tutkintamme tuloksen ja askeleet, joita aiomme ottaa valituksen seurauksena. Sinulla on myös oikeus valittaa tietosuojaa sääntelevälle taholle tai tietosuojaa valvovalle viranomaiselle valitukseesi liittyen.

Peruutus: Peruuttaaksesi sähköpostilistan tilauksen tai luvan viestintään (mukaan lukien markkinointiviestintä), ole hyvä ja ota yhteyttä tässä tietosuojaselosteessa annettuja yhteystietoja käyttäen tai käytä viesteissä tarjottuja tapoja peruuttaa tilaus. Saatamme joutua pyytämään sinulta määrättyjä tietoja voidaksemme vahvistaa henkilöllisyytesi.

Evästeiden käyttö: Käytämme ‘evästeitä’ kerätäksemme tietoa sinusta ja siitä kuinka käytät sivustoamme. Eväste on pieni palanen tietoa, jonka sivustomme tallentaa tietokoneellesi ja jota se tarkastelee joka kerta, kun vierailet sivustollamme, jotta voimme ymmärtää sivuston käyttöä. Tämä auttaa meitä tarjoamaan sinulle sisältöä valitsemiesi asetusten mukaisesti.

Lisää tietoa saat tutustumalla evästekäytäntöömme.

Liiketoimintamuutokset

Jos varallisuutemme siirtyy tai siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että toimintamme loppuu tai yritys asetetaan konkurssiin, yrityksemme säilyttämät tiedot kuten sinun henkilötietosi siirtyvät niille tahoille, jotka hallinoivat yritystä. Hyväksyt, että sellaisia siirtoja voi tapahtua ja että ne tahot, jotka hankkivat yrityksemme voivat lain sallimissa määrin jatkaa henkilötietojesi käyttämistä tämän tietosuojaselosteen määrittelemillä tavoilla, jotka heidän on hyväksyttävä, sillä ne ovat tiedonhankintamme ja tiedon säilyttämisen peruste.

Tietosuojaselosteeseen liittyvät rajoitteet

Sivustomme voi linkittää ulkoisille sivustoille, joita emme hallinnoi. Otathan huomioon, että meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa niiden sisältöön tai niiden noudattamiin käytäntöihin emmekä siksi voi ottaa vastuuta niiden tietosuojaan liittyvistä toimista.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta vastaamaan muutoksia liiketoimintakäytännöissämme ja nykyisiä yleisesti hyväksyttyjä toimia tai muutoksia laissa tai säännöksissä. Jos päätämme muuttaa tätä tietosuojaselostetta, julkaisemme muutokset tässä samassa osoitteessa, josta tällä hetkellä luet tietosuojaselostettamme.

Jos muutokset ovat merkittäviä tai jos asiaa koskeva lainsäädäntö niin määrää, otamme yhteyttä sinuun (valitsemallasi yhteydenottotavalla) ja kaikkiin rekisteröityneisiin käyttäjiimme jakaen uudet tiedot ja linkit päivitettyyn tietosuojaselosteeseen.

Jos laki niin vaatii, pyydämme sinulta luvan tai annamme mahdollisuuden peruuttaa tietojen käyttö, niissä tapauksissa joissa se on mahdollista, jotta voimme käyttää tietojasi uudella tavalla.

Lisähuomiot EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen noudattamiseksi (GDPR)

Rekisterinpitäjä / Tietojen käsittelijä

Tietosuoja-asetus erottelee toisistaan organisaatiot, jotka käsittelevät tietoja omaa käyttöään varten (“Reskisterinpitäjät”) ja organisaatiot, jotka käsittelevät henkilötietoja muiden organisaatioiden puolesta (“Tietojen käsittelijät”). Me, United Whitelabels OÜ, osoitteessa jonka löydät “Yhteystiedot” osiosta, olemme rekisterinpitäjiä sille tiedolle, jota luovutat meille.

Lailliset perusteet henkilötietojen käsittelylle

Keräämme ja käytämme vain sellaisia henkilötietojasi, joiden käyttö sallitaan laissa. Keräämme ja käytämme tietojasi siis laillisesti, reilusti ja läpinäkyvällä tavalla. Jos pyydämme suostumustasi käsitellä henkilötietojasi ja olet alle 18-vuotias, pyydämme suostumusta tietojesi käsittelyyn määritellyllä tavalla vanhemmaltasi tai lailliselta huoltajaltasi.

Lailliset perusteemme riippuvat siitä, mitä palveluita käytät ja kuinka käytät niitä. Tämä tarkoittaa, että keräämme sinusta tietoa ainoastaan seuraavin perustein:

Suostumuksesi

Kun olet antanut meille suostumuksen kerätä ja käyttää henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen. Voit perua suostumuksesi milloin vain käyttäen tarjoamiamme keinoja; tämä ei kuitenkaan vaikuta tiedon käyttöön takautuvasti. Voit suostua luovuttamaan nimesi ja yhteystietosi arvontaa tai tarjousta varten. Vaikka voit peruuttaa osallistumisesi missä vaiheessa vain, se ei vaikuta sellaisiin valintoihin tai päätöksiin, jotka ovat jo tapahtuneet. Jos sinulla on suostumuksen perumisesta mitään lisäkysymyksiä, ole hyvä ja lähetä kysymyksesi käyttäen tämän tietosuojaselosteen Yhteystiedot osiossa annettuja yhteystietoja.

Sopimuksen tai liiketoiminnan toteuttaminen

Kun olet tehnyt kanssamme sopimuksen tai toimittanut maksun tai valmisteluna sopimuksen voimaan astumiseksi kanssasi. Esimerkiksi, jos otat meihin yhteyttä, saatamme tarvita tietoja kuten nimesi ja yhteystietosi, jotta voimme vastata sinulle.

Oikeutettu etu

Kun arvioimme sen olevan välttämätöntä, jotta voimme esimerkiksi toimittaa, tarjota tai parantaa palvelujamme tai viestiä niistä. Katsomme oikeutettujen etujemme kattavan tutkimus- ja kehitystoiminnan, yleisömme ymmärtämisen, markkinoinnin ja palveluidemme mainostamisen, toimet joiden avulla palvelujamme tuotetaan tehokkaasti, markkinointianalyysin sekä toimet joilla suojellaan lain mukaisia oikeuksiamme ja etujamme.

Lainmukaisuus

Joissakin tapauksissa meillä voi olla lain määräämä velvollisuus käyttää tai säilyttää henkilötietoja. Sellaisiin tapauksiin lukeutuvat (rajoituksetta) tuomioistuimen määräykset, rikostutkinta, hallituksen pyynnöt sekä sääntelyvelvoitteet. Jos sinulla on lisätiedusteluja siitä, kuinka säilytämme tietoja noudattaaksemme lakeja, ole hyvä ja lähetä kysymyksesi käyttäen tämän tietosuojaselosteen Yhteystiedot osiossa annettuja yhteystietoja.

Kansainväliset siirrot Euroopan talousalueen (EEA) ulkopuolelle

Varmistamme, että henkilötietojen siirrot Euroopan talousalueen (EEA) ulkopuolella sijaitseviin maihin ovat suojattuja asiaankuuluvilla suojakeinoilla, esimerkiksi käyttäen Euroopan komission hyväksymiä tietosuojalausekkeita tai sitovia yhtiösääntöjä tai muita laillisesti hyväksyttyjä keinoja.

Oikeutesi ja henkilötietojesi hallinta

Rajoita: Sinulla on oikeus pyytää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, jos (i) olet huolestunut tietojesi paikkansa pitävyydestä; (ii) uskot, että henkilötietojasi on käsitelty laittomasti; (iii) haluat meidän säilyttävän henkilötietojasi oikeuskäsittelyä varten; tai (iv) meillä on meneillään harkinta liittyen valitukseesi tietojesi käsittelyä koskien oikeutetun edun perusteella.

Käsittelyn vastustaminen: Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun tai yleiseen etuun. Jos vastustat käsittelyä, meidän on annettava käsittelylle vakuuttavat pätevät perusteet, jotka syrjäyttävät etusi, oikeutesi ja vapautesi, jotta voimme jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.

Tietojen siirrettävyys: Sinulla voi olla oikeus pyytää kopio niistä henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Kun se on mahdollista, luovutamme tiedon CSV formaatissa tai jossakin muussa helposti koneluettavassa muodossa. Sinulla voi myös olla oikeus pyytää, että siirrämme henkilötiedot kolmannelle osapuolelle.

Poistaminen: Sinulla voi olla oikeus pyytää, että poistamme henkilötiedot, joita meillä on sinusta milloin tahansa ja tartumme asianmukaisiin toimiin poistaaksemme henkilötietosi nykyisistä rekistereistämme. Jos pyydät meitä poistamaan henkilötietosi, ilmoitamme sinulle kuinka poistaminen vaikuttaa sivustomme, palveluidemme ja tuotteidemme käyttöön. Tähän oikeuteen voi liittyä poikkeuksia, jotka perustuvat määrättyihin lakiperusteisiin syihin, joiden ollessa voimassa määrittelemme ne sinulle vastauksessamme pyyntöösi. Jos lopetat tai poistat käyttäjätilisi, poistamme henkilötietosi 24 päivän sisällä tilin poistamisesta. Huomioithan, että hakukoneet ja muut kolmannet osapuolet voivat silti säilyttää kopioita henkilötiedoistasi, jotka on julkaistu ainakin kerran kuten profiilien tieto sekä julkiset kommentit, jopa sen jälkeen, kun olet poistanut tiedot palveluistamme ja poistanut tilisi käytöstä.

 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai huolia tietoturvastasi, voit ottaa meihin yhteyttä käyttäen seuraavia yhteystietoja:

United Whitelabels OÜ
Y-tunnus: 16623022
V.A.T nr EE102561764
045 333 0782
info@kiekkotorni.com