Kiekkotorni on luotettava ja asiakaslähtöinen nikotiinipusseihin erikoistunut verkkokauppa. Tehtävämme on mahdollistaa täysi-ikäisille asiakkaille turvallinen tapa laadukkaiden nikotiinipussien edulliseen verkko-ostamiseen. 

Toimintamme pyrkii helpottamaan tupakoinnin lopettamista itsehoitotuotteilla, joiden ostaminen on Suomessa täysin laillista. Olemme halunneet luoda helpon ja käyttäjäystävällisen tavan nikotiinipussien ostamiselle ja keskitymme palvelussamme asiakkaidemme 100% tyytyväisyyteen. 

Kiekkotorinin tiimi koostuu alan vahvoista ammattilaisista. Olemme verkkokaupan, materiaalihallinnan sekä logistiikan rautaisia ammattilaisia vuosien kokemuksella. Nikotiinituotteiden hankkimisessa laadukkaat tuotteet sekä onnistunut asiakaskokemus on ensisijaisen tärkeää.   

Haluamme helpottaa suomalaisten irtiottoa tupakoinnista. Nopea ja täsmällinen toimitus prosessimme sekä tyytyväisyystakuu on meille kunnia-asia!

Laillista ja luotettavaa

Nikotiinipussien tilaaminen itsehoitolääkkeeksi on Suomessa täysin laillista. Asian tiimoilta on ollut paljon keskustelua ja liikkeellä on ollut jopa harhaanjohtavaa tietoa. Tilaamisen lainmukaisuuden tiimoilta on Suomessa joka tapauksessa selkeä asetus. Suomalaiset saavat tilata nikotiinipusseja itsehoitolääkkeeksi. 

Suomen tullilla nikotiinipusseja koskeva erinomainen tietopaketti missä on esitetty ymmärrettävästi tilaamiseen liittyvät säännöt. Asetuksessa mainittu “nikotiininuuska” eli nikotiinipussi on luvallinen itsehoitolääke.

Tuotteiden tilaaminen Kiekkotornin verkkokaupasta on siis järkevä tapa hankkia helpotusta tupakoinnin lopettamiseen. Noudatamme kirjamellisesti itsehoitovalmisteita koskevaa asetuta ja näin nikotiinipussien tilaaminen meiltä on turvallista.

Nikotiinipussit ovat nikotiinikorvaushoitotuotteita ja niillä on ollut myyntilupa jo vuodesta 2016. Myymme ja markkinoimme tuotteitamme ainoastaan 18 vuotta täyttäneille.

Ostaminen Kiekkotornin verkkokaupasta

Kiekkotornin verkkokauppa on hyvin selkeästi rakennettu ja kaikki valikoimamme tuotteet ovat nikotiinipitoisuuksiltaan lainmukaisia. Voit valita laajasta valikoimastamme Sinulle parhaiten soveltuvat ja mieluisimmat nikotiinipussit ilman pelkoa tilauksesi lainmukaisuudesta.

Nikotiinipusseja saa tilata kolmen kuukauden käyttöä vastaavan määrän kerrallaan. Tilauksesi voi siis sisältää 108 rasiallista nikotiinipusseja. Tuotteet pakataan turvallisesti ja kuljetetaan luotettavan tilausprosessimme mukaisesti Sinulle muutamassa päivässä.

Tupakoinnin lopettaminen on järkevä päätös. Voit helpottaa tupakoinninlopettamista ostamalla nikotiinipussit suoraan Kiekkotornin verkkokaupasta milloin tahansa.   

Kiekkotornin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on sitoutunut auttamaan Sinua kaikissa tuotteidemme tilaamista koskevissa asioissa. Palvelemme teitä arkisin klo 09-17 välillä sekä chatissä että puhelimitse ja voitte olla yhteydessä mihin tahansa tilaamista koskeviin asioihin. 

Asiantutevat asiakaspalvelijamme auttavat, mikäli teillä on kysymyksiä esimerkiksi verkkokauppamme toimintaan, tilauksen tekemiseen tai vaikka tehdyn tilauksen toimitusprosessiin liittyviin asioihin. Ystävällinen asiakaspalveluumme palvelee Sinua suomen kielellä. 

Älä epäröi olla meihin yhteydessä, mikäli kohtaat mitään haasteita tilauksen tekemisessä tai muutoin tilauksesi tiimoilta! 

Tavoitat asiakaspalvelumme tästä

Kiekkotorni verkossa

Kiekkotorni löytyy laajasti sosiaalisesta mediasta, missä kerromme aktiivisesti tuotteistamme ja tuoteuutuuksista. Haluamme tarjota asiakkaillemme tämän lisäksi tietoa tupakoinnin lopettamisen hyödyistä sekä vinkkejä siihen, miten päätöksestä voi pitää kiinni. 

Haluamme tehdä viestinnällämme tupakoinnin lopettamista koskevasta päätöksestä helpompaa ja käytämmekin tässä apuna huumoria ja kevyttä sisältöä. Valitsemme markkinointiin vain vastuullisia yhteistyökumppaneita. 

Jotta tupakoinnin lopettaminen onnistuisi mahdollisimman monilta, kannustamme myös asiakkaitamme kertomaan muille tupakoitsijoille nikotiinipussien tarjoamasta avusta. Haluamme myös osallistaa tyytyväisiä asiakkaitamme tuotevalikoimamme ja palvelumme parantamiseen.

Seuraa siis meitä Youtubessa, TikTokissa, Instagramissa sekä Facebookissa.