Palautukset

Tuotteiden palautus muutettuasi mielesi

Asiakkaalla on mielensä muuttuessa oikeus tuotteiden palautukseen 14 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta, mikäli asiakas palauttaa tuotteet alkuperäisissä pakkauksissaan, käyttämättöminä sekä kunnossa, joka mahdollistaa niiden myymisen uudelleen.

Asiakas vastaa tuotteiden takaisin lähettämisen kustannuksista ja asiakkaan tulee itsenäisesti järjestää tuotteiden takaisin toimitus näiden ehtojen mukaisesti.

Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, hyvitämme valintasi mukaan palautettujen tuotteiden hinnan käyttöösi joko käyttämällesi maksutavalle, tai käyttää summan kaupassamme muita tulevia ostoksiasi varten. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun hyvitys on tehty.

Maxis Group sp. z o.o hyvittää palautettujen tuotteiden arvon, mutta ei niiden takaisin toimituksesta asiakkaalle koituneita toimituskuluja.

Takuupalautukset

Maxis Group sp. z o.o kunnioittaa kaikkia lakiin tai muuten pätevien syiden vuoksi tehtyjä takuupalautuksia kunhan pyyntö takuupalautuksesta toimitetaan 90 päivän sisällä tuotteiden vastaanottamisesta.

Asiakkaan on maksettava etukäteen toimituskustannukset takuusyistä palautettavista tuotteista, mutta korvaamme siitä koituneet kustannukset, kunhan takuupalautus on käsitelty hyväksytysti.

Kun lähetät takaisin tuotteita takuupalautuksena, voit odottaa Maxis Group sp. z o.o:n käsittelevän pyyntösi 7 arkipäivän kuluessa. Kun takuuseen liittyvä palautuspyyntö on hyväksytty, voit valita hyvityksen seuraavista vaihtoehdoista:

  • käyttämällesi maksutavalle
  • hyvityksen käytettäväksi kaupassamme
  • korvaavan tuotteen, joka lähetetään sinulle (jos tuotetta on varastossa)

 

Maxis Group sp. z o.o
Y-tunnus: 524384408
045 333 0782
info@kiekkotorni.com