Haaparanta nuuska

Nuuska Haaparanta

Olet varmasti kuullut tarinoita Haaparannasta ja kiihtyvästä nuuskarallista Suomeen. Ehkä olet jopa käynyt paikan päällä?

Nuuskaa haetaan Ruotsin puolelta joko omaan käyttöön tai laittomaan kauppaan ja nuuskan musta pörssi kukoistaa Suomessa todella ammattimaisena. Fakta kuitenkin on, että nuuskan myyminen Suomessa on aina rikos.

Haaparannan hintatasoa sekä tietoa sen kaupoista etsitään netistä joka viikko tuhansia kertoja ja sen vuoksi olemme koostaneet tuhdin, mutta tiiviin tietopaketin Haaparannan nuuska tilanteesta siitä kiinnostuneille.

Emme kuitenkaan halua todellakaan tukea tai kannustaa nuuskan salakuljetusta tai laitonta kauppaa.

Nykyään on olemassa parempi ja laillinen vaihtoehto: nikotiinipussit. Nikotiinipussien lisääntynyt valikoima on korvannut paatunemmaankin nuuskaajan Odenssit paremmilla vaihtoehdoilla – ja täysin laillisesti.

Nuuskan hakeminen Haaparannasta on suosittua

Nuuskan hakeminen Haaparannasta on suosittua sen vuoksi, että nuuskakauppoja on tarkoituksella pystytetty aivan Ruotsin ja Suomen rajalle.

Mikä olisikaan siis kaupalle otollisempi paikka, kuin Haaparanta.

Nuuskaa saa tuoda tietyn verran Suomeen, mutta valitettavasti laitonta nuuskan maahantuontia on harjoitettu jo vuosien ajan.

Vuonna 2022 jaettiin taas suuria tuomioita, kun esimerkiksi Lapin käräjäoikeus jakoi 3 miljoonan euron vahingonkorvaukset viidelle henkilölle.

Suosittelemmekin vaihtamaan laittomat ja tupakkaa sisältävät nuuskat nikotiinipusseihin, jotka eivät sisällä lainkaan tupakkaa.

Nuuskan hinta Haaparannassa

Nuuskan hinta Haaparannassa riippuu aina nuuskamerkistä. Halvimmillaan nuuskatornin voi kuitenkin löytää jopa vain kolmellakymmenellä eurolla.

Halpojen nuuskatornien kohdalla on kyseessä vain halpoja merkkejä. Suosituimmat nuuskat eli niin sanotut “premium-nuuskat” maksavat nykyään jopa yli 70 euroa.

Haaparannan nuuskat ovat edullisia, jos nuuskaa voi edulliseksi menoeräksi kutsua. Nuuskan kulut eivät kuitenkaan jää reissun hinnaksi, sillä mukaan täytyy laskea myös bensakulut sekä muut kulut, kuten ruokailut matkalla.

Jos siis ei satu asumaan Haaparannan lähistöllä, tulee matka kalliiksi. Puolestaan pimeästä Suomen katukaupasta ostettuna nuuskatornien päälle tulee roimat korot, jotta hakuri saa omansa pois. Nuuskan ostaminen pimeiltä markkinoilta on kuitenkin aina vakava rikos.

Näiden syiden vuoksi ovat nuuskan käyttäjät halunneet siirtyä nikotiinipusseihin, sillä niitä voi tilata laillisesti netistä ilman ylimääräisiä pelkoja tilaamisen laittomuudesta. Samalla säästöön jää roima summa, kuin että alkaisi ajamaan Haaparantaan saakka.

Kuinka paljon nuuskaa saa tuoda Haaparannasta laillisesti?

Haaparannan nuuska sekä tupakkatuotteet – mitä Suomen laki sanoo siitä, kuinka paljon nuuskaa saa tuoda Haaparannasta laillisesti Suomen puolelle?

Ensinnäkin toivottavasti kaikille on selvää, että nuuskan jakelu sekä myynti on kielletty Suomessa ja laki on ollut voimassa vuodesta 1995 saakka.

Kuitenkin yli 18-vuotiaat henkilöt saavat tuoda Suomeen Haaparannasta maksimissaan 1000 g nuuskaa kalenterivuorokauden aikana omaa käyttöä varten.

Nuuskaa ei saa tuoda lahjaksi

Monelle Haaparannan kävijälle voi tulla yllätyksenä se, ettei nuuskaa saa tuoda edes lahjaksi Suomen rajojen sisäpuolelle. Eli vaikka sitä ei edes myisi eteenpäin vaan tarjoaisi pari nuuskaa kaverille, luokitellaan sekin laittomaksi toiminnaksi.

Hurjaa, eikö?

On varmaan sanomattakin selvää, minkä vuoksi moni on luopunut nuuskan käytöstä ja siirtynyt vaikka suoraan kotiovelle tilattaviin nikotiinipusseihin. Nikotiinipusseja voi käyttää nuuskan tapaan, mutta moni nuuskan aiheuttama haitta häviää.

Yhdet suurimmista haitoista ja menoeristä ovat ehdottomasti logistiikkakulut. Eli oli hakija sitten kuka vain – polttoainetta reissuun uppoaa ja paljon.

Tämän lisäksi moni ei halua enää miettiä lain kiemuroita, vaan käyttää nikotiinituotteitaan lain puitteissa. Lopettamishaaveet ovat myös lisääntyneet, jonka johdosta moni vaihtaa tupakkanuuskan lailliseen nikotiinipussiin.

Nuuskan myynti Haaparannassa on jättimäinen bisnes

Kukapa ei olisi kuullut Haaparannassa kävijöistä. Nykyään myös yhä useampi nuori asettaa nuuskan huuleensa ja nuuskapussit ovatkin valitettavan yleinen näky kaduilla, roskiksissa ja jopa koulujen käytävillä.

Haaparannassa riittää kuhinaa ympäri vuoden. Suomalaiset käyvät pääsääntöisesti nuuskaostoksilla, kun taas ruotsalaiset vaateostoksilla. Nuuskaralli on jopa suositumpaa kuin ennen, sillä nuuskaajien määrä on koko ajan kasvamassa.

Nuuskan salakuljettajat hakevat usein pakettiautollisen nuuskaa kerralla ja myyvät sitä koko Suomen alueella, mutta suosituimpaa laiton kauppa on pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Tampereella sekä Lahden alueella.

Kymmenien miljoonien bisnes

Suomen Tulli on arvioinut, että nuuskakauppa on monien kymmenten miljoonien eurojen bisnes. Vuodessa rahaa pyörii pimeän nuuskakaupan ympärillä jopa yli viisikymmentä miljoonaa euroa.

Nuuskakauppa toimii kuin pyramidina, jossa pyramidin huipulla saavat eniten rahaa. Kun taas nuuskakunnan alimpana olijat saavat hekin rahallista voittoa, mutta yhä vähemmän.

Ammattimaisesti tätä rikollista toimintaa tekevät yleensä tekevät tiettyä kiertokulkua. Joku hakee nuuskaa laittomasti Suomeen, jotkut varastoivat sen, jonka jälkeen se jaellaan alemmille jakelijoille.

Näin nuuskakiekot päätyvät urheiluseuroihin, kouluihin, työpaikoille tai muihin otollisiin paikkoihin. Pienemmät tekijät puolestaan myyvät nuuskaa yleensä esimerkiksi Facebook-ryhmien kautta.

Nuuskakaupat Haaparannassa 

Osa Haaparannan nuuskakaupoista ovat tunnettuja jo vuosien takaa. Myös tuoreempia kauppoja on kuitenkin pystytetty ja kaupat kilpailevat nuuskatarjonnallaan sekä tarjouksillaan. 

Esittelemme eri nuuskakauppoja Haaparannasta, jos ne eivät ole vielä tuttuja:

Snusgrossen Nuuskakairan Tukku

Nuuskakairan tukku on yksi tunnetuimmista suomalaisille tutuista nuuskan ostopaikoista. Se sijaitsee Suomen ja Ruotsin rajanylityspaikan välittömässä läheisyydessä. Laaja valikoima sekä varsinkin paljon nikotiinia sisältävät suositut nuuskamerkit, kuten Odens ja R42 nuuska pitävät huolen, että suomalaisia kävijöitä riittää.

Osoite: Norra industrivägen 1, 953 34 Haparanda.

Snusoutlet / Nuuskaoutlet

Nuuskaoutlet on myös Suomen ja Ruotsin rajan tuntumassa oleva nuuskamyymälä. Myymälä ei ole järin suuri, mutta asiakaspalvelua ollaan kehuttu keskustelupalstoilla paljon. Myös myyjättärien ulkonäköä on kehuttu, mikä nyt ei sinällään nuuskan ominaisuuksiin vaikuta, mutta parantaa se ostokokemusta.

Osoite: Lillgatan 4A, 953 34 Haparanda

Snusläppen / Nuuskahuuli

Vuonna 2018 perustettu, suomalaisen Kari Mehtälän perustama Snusläppen eli vapaasti suomennettuna “nuuskahuuli” tarjoaa mukavan valikoiman nuuskaa sekä Googlen arvostelujen mukaan loistavaa palvelua. Tämäkin myymälä on rajan tuntumassa.

Osoite: Västra Esplanaden 63 a, 953 34 Haparanda

Nuuskakuningas / Snuskungen

Nuuskakuningas on toinen suosituista tukkukaupoista. Nuuskaa haetaan kunkusta suurilta osin Suomeen ja sen laajaan valikoimaan kuuluu esimerkiksi: Odens, General, Knox, Siberia, Ettan sekä Offroad. Myös tykitettäviä nuuskia löytyy joka lähtöön. Nuuskakuningas tarjoaa myös muutamaa nikotiininuuskaa.

Osoite: Kraftvägen 3, 953 36 Haparanda

Haaparannan nuuskakaupoille on helpompiakin vaihtoehtoja

Haaparannan nuuskaralli tai siitä seuraava laiton katukauppa ei ole järin mukava ajatus, eikä moni haluaisi olla kannattamassa sitä. Onneksi nykyään on olemassa helpompia sekä laillisia vaihtoehtoja.

Kiekkotorni.com kaupasta voi tilata laillisesti ja helposti nikotiinipusseja suoraan kotiin.

Ei enää lakien pyörittelemistä omassa päässä tai pelkoa siitä, että kannattaisi laitonta toimintaa. Usein pienemmät nuuskan myynnin toimijat ovat nimittäin tavallisia koululaisia, jotka kiinni jäädessään voivat saada kovat tuomiot.

Miltä kuulostaisi laillisten nikotiinipussien tilaaminen suoraan kotiosoitteeseen ja tämän lisäksi tupakasta luopuminen? Pusseja saa kymmenissä eri mauissa ja vaikuttavana aineena toimii ainoastaan puhdas nikotiini.

Nuuskan maahantuonti Haaparannasta myyntiä varten on laitonta

Kuten on tullutkin jo ilmi, on nuuskan maahantuonti Haaparannasta lahjaksi tai myyntiä varten ehdottomasti Suomen lakien vastaista.

Tupakkalaki ja nuuskan tuominen Suomeen

Tullin laatima tietopaketti kertoo, että “Suomen tupakkalain mukaan nuuskan, purutupakan ja nenänuuskan myynti ja maahantuonti on kielletty.

Tupakkalaissa on kuitenkin poikkeus matkustajatuontina tuotavien nuuskien kohdalla:

Täysi-ikäinen yksityishenkilö saa omaa henkilökohtaista käyttöään varten tuoda mukanaan maahan yhteensä enintään 1 000 grammaa nuuskaa, purutupakkaa ja nenänuuskaa vuorokaudessa.

Edes lahjaksi tuotteita ei saa tuoda. Nuuskan kaupalliseen tarkoitukseen liittyvä tuonti ja myynti on kielletty kaikissa jäsenmaissa EU:ssa.

Ruotsilla poikkeuslupa EU:n nuuskaan kohdistuvissa laissa

Ruotsi on EU:ssa poikkeusmaa nuuskaan kohdistuvassa lainsäädännössä. Nuuskatehtaat ja nuuska ylipäätään on Ruotsissa todella iso bisnes ja nuuskatehtaita on useita. Se saikin neuvoteltua itselleen poikkeusluvan EU-liittymissopimuksessaan, sillä muuten EU:hun liittyminen olisi saattanut olla suuri ongelma Ruotsille.

Sopimusta jatkettiin taas vuonna 2012 sillä ehdolla, että Ruotsi pitää huolen siitä, etteivät nuuskan valmistaminen ja myyminen laajene muihin EU-maihin.

Valitettavasti Ruotsi ei ole pystynyt pitämään tästä lupauksesta kovin vahvasti kiinni, sillä nuuskaralli on yhä kasvava ilmiö. Osa politiikoista onkin ajanut asiaa eteenpäin, jossa Ruotsin poikkeuslupa haluttaisiin poistaa.

Asia ei kuitenkaan ainakaan tällä hetkellä ole Kiekkotorni.comin tietojen mukaan vireillä.

Nuuskan verotus 2023

Tupakkaverolaki Suomessa kategorisoi nuuskan “muuksi tupakkaa sisältäväksi tuotteeksi”. Nuuskan vero on artikkelinkirjoitushetkellä 60 % nuuskan vähittäismyyntihinnasta.

Tällä hetkellä Verohallinnon laatima verotusarvo nuuskalle on 0,67 €/ g. Näin ollen voimme laskea, että verotusarvo nuuskakilolle olisi 670 euroa.

Mitä jos maahantuon liikaa nuuskaa?

Se on melkoisen ikävä juttu. Lain mukaan täysi-ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt henkilö saa tuoda nuuskaa omaan käyttöön maksimissaan 1 000 g kalenterivuorokautta kohden.

Jos tämä raja ylittyy, katsotaan henkilön syyllistyvän vero- tai salakuljetusrikokseen. Laittomasti nuuskaa maahantuova henkilö syyllistyy laittomaan tuontitavaraan ryhtymiseen.

Paitsi että maksettavaksi tulevat verot – tulee kaupan päälle vielä mojovat sakot tai muu tuomio.

Pienikin määrä voi aiheuttaa ikäviä seuraamuksia ja viestikeskustelut tai puhelut saadaan etsittyä poliisin toimesta. Vaikka olisit pyytänyt vilpittömästi tuttua tuomaan nuuskaa Ruotsista salanimityksillä, olet osana nuuskan salakuljetusketjua.

Nikotiinipusseja voi tilata laillisesti netistä

Kun pää on pyörryksissä tupakkanuuskan laittoman kuljetuksen tuomioista ja muista ikävistä asioista, on mukava miettiä muita vaihtoehtoja ilman rikosoikeudellisia seuraamuksia.

Nikotiinipusseja voi tilata netistä täysin laillisesti ilman minkäänlaista pelkoa lain rikkomisesta. Luotettava verkkokauppa vahtii töhömpienkin tilaajien tilausmääriä, joten mikään ei voi mennä mönkään.

Miksi nikotiinipussien tilaaminen on parempi vaihtoehto, kuin nuuskan ostaminen?

  • Ne ovat täysin laillisia.

  • Tilaamisesta ei koidu ylimääräisiä bensakuluja.

  • Nikotiinipussien sisällysluettelot esitellään läpinäkyvästi.

  • Ei sisällä tupakkaa.

  • Voi tilata vaikka suoraan kotiovelle.

  • Pienempi määrä nikotiinia (maks. 4 mg).

  • Saatavilla myös nikotiinittomia versioita.

  • Voit jopa lopettaa pussien käytön nikotiinipussien avulla.

Tässä muutamia syitä, minkä vuoksi yhä useampi suomalainen ei enää halua tukea nuuskarallia Ruotsin puolelta, vaan vaihtaa ruskeat ja haisevat tupakkapussit nikotiinipusseihin.

Laiton nuuskan maahantuonti Haaparannasta voi tulla kalliiksi

Nuuskan laiton maahantuonti voi tulla kalliiksi, sillä moni saattaa joko tahalleen tai vahingossa ylittää lain salliman määrän.

Suomen lain mukaan täysi-ikäinen eli 18 vuotta täyttänyt henkilö saa tuoda tupakkanuuskaa Haaparannasta 1 000 g kalenterivuorokauden aikana.

Jos tämä ylittyy –  voivat seuraukset olla oikeasti vakavat. Suomen mediassa on ollut paljon esimerkkejä henkilöistä, jotka ovat jääneet kiinni ammattimaisesta nuuskan tuomisesta sekä eteenpäin myymisestä Suomeen.

Vaikka tarkoitus olisi vain tuoda pari kiekkoa ystävälle Suomeen lahjaksi – lasketaan tämäkin toiminta laittomaksi. Nuuskaa ei saa tuoda edes lahjaksi ja sakkorangaistukset sekä rikosnimikkeet voivat olla painavia.

Mitä nuuskaa ihmiset ostavat Haaparannasta?

Suomalaiset lähtevät ostamaan nuuskaa Haaparannasta tietyt nuuskamerkit mielessään.

Kerromme yleisimmät nuuskamerkit, joita nuuskalähettiläät toimittavat Suomeen. Osa ostajista ostaa myös nuuskaa omaan käyttöönsä sallittujen rajojen sisäpuolella.

T45 nuuska

T45 on melko tuore nuuskamerkki Kurbitsilta. T45 nuuska on vahvaa sekä edullista kamaa ja monien epäilyjen mukaan se on tähdätty nimenomaan nuorille, jotta he jäisivät nuuskakoukkuun nuoresta alkaen.

Siitä on tullut esimerkiksi Denssien kova kilpailija, vaikkakaan se ei myyntilukujen puolesta ole vielä samoissa lukemissa. Ne ovat kuitenkin suuressa kilpailuasemassa toistensa kanssa.

Korkea nikotiinipitoisuus potkii lujaa ja Haaparannasta tornin voi saada jopa vain päälle kolmellakymmenellä eurolla. Ruotsalaisten mielestä tämä nuuska on täyttä roskaa, eikä sitä ole siksi kohdennettu premium-nuuskaa rakastaville ruotsalaisille.

Odens nuuska

Odens on varmaankin Suomessa kaikkein tunnetuin nuuskabrändi. Sitä osetaankin Haaparannasta paljon ja varsinkin suomalaisille shoppailijoille. Se on myös suomalaisten nuorten keskuudessa jo valitettava “ilmiö”.

Kyseessä on niin vahva nuuska, että ensikertalaiselle se nousee varmasti päähän sekä polttelee hullun lailla ylähuulta. Miksi ihmeessä se sitten on niin suosittua Haaparannastakin ostettuna?

Kyse on siitä, että siitä on saatu tehtyä Suomessa hittituote, minkä lisäksi suomalaiset janoavat nikotiiniriippuvuudessaan vain lisää vahvaa nuuskaa. Tämä tuote nimittäin maistuu tupakalta ja sisältää sitä paljon!

R42 nuuska

Vahvalla linjalla jatketaan, sillä R42 on myös nikotiinipitoisuudeltaan vahvaa tavaraa. Siitä on tehty minttuinen tuoteperhe ja valmistajan mukaan mintun maut tulevat raikkaasti esiin tässä nuuskassa.

Kuitenkin moni suomalainen on kertonut, että purkin kannen avautuessa on haju ollut kaikkea muuta kuin minttuinen. Kyseessä on nimittäin niin voimakasta tavaraa, että tuttu tupakkamainen nuuskan haju on vallannut koko asuinhuoneiston.

Tätä ei siis kannata yrittää salaa avata, sillä hajusta sen tunnistaa jo kaukaa. Vahva poraus ja nikotiiniannos ovat saaneet kuitenkin R42 nuuskan valtaamaan Suomea.

Siberia nuuska

Siberia nuuska on yksi markkinoiden oikeasti vahvimmista nuuskamerkeistä. Sitä valmistaa tietystikin ruotsalainen yritys: GN Tobacco. Siitä on tehty tuote suomalaisille, joiden nikotiinitoleranssi hipoo jo vaarallisia tasoja.

Nuuska sisältää jopa 43 mg nikotiinia – huhhuh! Nuuska muistuttaa Denssiä todella paljon, mutta on kuitenkin paljon vahvempaa.

Näihin nuuskiin ei kukaan haluaisi läheisensä olevan koukussa, mutta niin se vain on yksi Haaparannan suosituimpia nuuskia. Kannattaa kuitenkin oikeasti miettiä, kannattaako tällaista tykkiä lähteä ostamaan.

Varsinkin kun tarjolla on niin terveyden, kuin kukkaronkin kannalta korvaavia vaihtoehtoja nikotiinipussituotteissa.

Nikotiinipussit netistä suoraan kotiin helposti ja nopeasti

Voit tilata nikotiinipussit helposti netistä. Paitsi että säästät bensan hinnoissa – on se oikeasti panostus omaan terveyteen.

Jos vertaamme ikeniä syövyttävää 43 milligrammaista pussia tähän 4 milligramman pussiin ilman tupakkaa, kertoo se jo selkeän eron.

Varsinkin jos lopettaminen on ollut suunnitelmissa, on siihenkin vaihtoehtoja. Nimittäin moni aloittaa 4 mg vahvuisilla nikotiinipusseilla, jonka jälkeen kotiin tilataan viimeiseksi nikotiinitonta nuuskaa.

Laillisesti, turvallisesti sekä terveys edellä

Olisi kaikkein parasta, jos ihmiset eivät koskaan koskisikaan nikotiiniin. Nikotiini aiheuttaa lukuisia terveyshaittoja sekä vakavaa riippuvuutta.

Me emme kuitenkaan elä lintukodossa ja valitettava tosiasia on, että ongelma on jo syntynyt. Ongelma tulee myös paisumaan ja yhä nuorempien suomalaisten keskuudessa.

Fakta on se, että nuuska on epäterveellistä ja aiheuttaa lukuisia terveysongelmia varsinkin pitkällä tähtäimellä tarkasteltuna.

Nuorena sitä ei tule ajateltua seurauksia kauaskantoisesti, mutta ei ole oikeasti mukavaa jäädä koukkuun niin vahvaan tavaraan, mitä suomalaiset Haaparannasta kantavat – vieläpä laittomasti!

Tee elämäsi paras päätös ja yritä lopettaa. Nikotiinipussien avulla, nikotiinittomien pussien avulla tai ilman – päätä itse.

 

Haaparanta nuuska – Useimmin kysytyt kysymykset

Haaparannasta saa tuoda nuuskaa omaan käyttöön maksimissaan 1 000 g kerrallaan yhtä kalenterivuorokautta kohti. Nuuskaa ei missään nimessä saa myydä eteenpäin tai antaa edes lahjaksi.

Halvimmat nuuskatornit voivat tarjouksessa lähteä kolmellakymmenellä eurolla. Torni premium-nuuskaa maksaa noin 50–80 euroa.

Torni Odens nuuskaa maksaa Haaparannassa tyypillisesti 18–25 euroa.

Haaparannasta löytyvät kaikki suomalaisten suosimat nuuskamerkit kuten esimerkiksi Odens, R42, T45, Siberia, Ettan, Stark, General ja paljon muuta.

5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
Lisää ostoskoriin
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
Lisää ostoskoriin
4.90
4.90
1 - 9
4.90
10 - 19
4.80
20 - 29
4.70
30+
4.60
4.90
1 - 9
4.90
10 - 19
4.80
20 - 29
4.70
30+
4.60
Lisää ostoskoriin
2.58
2.58
1 - 9
2.58
10 - 19
2.48
20 - 29
2.38
30+
2.28
2.58
1 - 9
2.58
10 - 19
2.48
20 - 29
2.38
30+
2.28
Lisää ostoskoriin
4.50
1 - 9
4.50
10 - 19
4.40
20 - 29
4.30
30+
4.20
4.50
1 - 9
4.50
10 - 19
4.40
20 - 29
4.30
30+
4.20
Lisää ostoskoriin
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
Lisää ostoskoriin
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
Lisää ostoskoriin
4.60
4.60
1 - 9
4.60
10 - 19
4.50
20 - 29
4.40
30+
4.30
4.60
1 - 9
4.60
10 - 19
4.50
20 - 29
4.40
30+
4.30
Lisää ostoskoriin
5.50
1 - 9
5.50
10 - 19
5.40
20 - 29
5.30
30+
5.20
5.50
1 - 9
5.50
10 - 19
5.40
20 - 29
5.30
30+
5.20
Lisää ostoskoriin
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
Lisää ostoskoriin
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
Lisää ostoskoriin
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
5.90
1 - 9
5.90
10 - 19
5.80
20 - 29
5.70
30+
5.60
Lisää ostoskoriin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Käytämme evästeitä palvelumme parantamiseksi.